^Vissza
logo
  
  
  
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Get Adobe Flash player

Látogatóink

Ma154
Tegnap208
A héten1282
Múlt héten1845
Összesen678678

2020. augusztus 08. szombat

Aktuális olvasóink

Vendég : 2 vendég jelen

Tisztelt Szülők!

Kérem Önöket, hogy a 2020 március 23-i héttől kezdve, hogy minden héten szerda 16 óráig jelezzenek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, hogy kérnek-e ügyeletet a következő hétre, hétfőtől kezdődően. Az igénybejelentésben mindenképpen adják meg a gyermek teljes nevét, osztályát, illetve napi bontásban tüntessék fel, hogy mely napokon vennék igénybe az ügyeletet!

Az ügyeletet a tankerület szervezi meg a kerület valamelyik iskolájában. Az ügyeleti feladatokat minden héten más-más kerületi intézmény látja el.

Felhívom ismételten a figyelmüket a következőkre:

A kiscsoportos felügyelet estén magasabb a fertőzésveszély, mint ha a tanuló otthoni környezetben marad! A járvány megfékezésére tett intézkedések csak akkor lehetnek eredményesek, ha azt minden állampolgár magára nézve is felelősségteljesen hajtja végre!

Továbbra is él a szabályozás, hogy az intézményi felügyeletet igénylése akkor minősül indokoltnak, ha

a)     a szülő/gondviselő munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és közellátás biztosításához, vagy

b)    a gyermek valamennyi szülője / gondviselője vonatkozásában a munkáltató írásban igazolja, hogy nem tudja a szülő / gondviselő számára biztosítani az otthoni munkavégzést, / Azoktól a szülőktől, akik a járványhelyzet elhárításában látnak el közfeladatot (pl., eü, rendőr, kereskedelemben dolgozó) nem kell munkáltatói nyilatkozat! vagy

c)     olyan hitelesen igazolt egyedi, rendkívüli körülmény merül fel, amelyben a tanuló intézményen kívüli felügyelete semmilyen formában nem oldható meg.

Kérjük az aláírt és lepecsételt nyilatkozatot iskolánk portáján leadni, vagy szkennelve az igénybejelentő e-mail mellékleteként csatolni.

A gyermek rendkívüli ügyeleten történő étkeztetéséhez szükséges megrendelést a Gazdasági Intézmény online felületén jelezheti.

Kérjük, hogy a már leadott megrendelésről iskolánkat is értesítsék a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Budapest, 2020. 03.23.

Nyilatkozat

                                                                                                          Hamzáné Szita Ilona

                                                                                                            intézményvezető

Határtalanul

 

Copyright © 2013. Megyeri Úti Általános Iskola Rights Reserved.