^Vissza
logo
  
  
  
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Get Adobe Flash player

Látogatóink

Ma3
Tegnap114
A héten490
Múlt héten1496
Összesen592126

2018. november 16. péntek

Aktuális olvasóink

Vendég : 12 vendég jelen

A Diákönkormányzat munkáját segítő pedagógus: Puskás László Péter

A DÖK fő céljai:

Az alsós programok és a felsős DÖK munkáját lehetőség szerint összehangolni, együttműködni az önkormányzat ifjúsági irodájával.

Új, érdekes programok szervezése, minél több tanuló, szülő és tanár bevonásával. (Családi nap, Sport kicsiknek és nagyoknak, stb.)

Idén is kapcsolódni szeretnénk az iskolában folyó Megyeri Versenyhez, az osztályfőnöki munkaközösség programjaihoz, a környezet-, természetvédelmi és egyéb hasznos pályázatokhoz, a Megyeri Gálához, a közös sport és egyéb iskolai rendezvényekhez.

Szeretnénk ismét fórumot teremteni a panaszkezelésnek is, amit úgy képzelünk, hogy egy-két DÖK gyűlésre meghívnánk kollégákat, és/vagy az iskolavezetés tagjait, hogy megbeszéljük mindkét fél problémáit.

Az iskola rendezvényeire, programjaira szeretettel várnánk azokat a régi tanítványokat, akik segítenék munkánkat egy-egy program szervezésében.

A programokból befolyt pénzösszeget továbbra is a versenyek és vetélkedők győzteseinek jutalmazására, illetve a DÖK munkájához szükséges eszközök beszerzésére fordítanánk.

Folyamatos programok:

1. DÖK-gyűlések:

A DÖK gyűléseket minden második hónap első keddjén tartjuk. A tanévnyitó utáni első osztályfőnöki órán az osztályok három DÖK tagot választanak maguk közül (egy DÖK vezetőt, egy helyettest és egy iskolarádióst). A DÖK tagok a gyűlést követő osztályfőnöki órán számolnak be a gyűlésen történtekről és az aktuális programokról.

2. Megyeri Verseny

Felső tagozaton idén is folytatjuk a tavaly megszavazott elvek alapján, az egész évet átfogó tanulmányi és magatartási versenyünket, a Megyeri Versenyt.

Határtalanul

 

Copyright © 2013. Megyeri Úti Általános Iskola Rights Reserved.